Fitness Boutique

Dé sportschool voor jou!

Fitness Boutique

Dé sportschool voor jou!
Een netwerk van vrouwen voor vrouwen


Specialistisch begeleiding & coaches


Een momentje echt voor jezelfGeen "women are small men" benadering

Herken je dat? Zo'n sportschool waar je eigenlijk liever niet naar binnen gaat omdat:

  1. Macho's die bij elke herhaling staan te schreeuwen
  2. Vrouwen die eruitzien alsof ze direct naar een feestje gaan
  3. Iemand die zichzelf als coach ziet en ongevraagd advies blijft geven
  4. Ongegeneerd aangestaard worden tijdens je squat

    Om maar een paar dingen te noemen die het moeilijk maken om je relaxed en op je gemak te voelen.

Daarom is daar VROUW

Ons doel is om vrouwen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, zonder drempels.


Bij VROUW staan specialistische kennis, persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer centraal, dankzij eigenaren Danique en Rick. Wij geloven dat vrouwen met de juiste coaching vol zelfvertrouwen aan hun doelen kunnen werken.


Bovendien biedt VROUW als enige in de regio Westland PowerMama® Fitness-lessen aan, die zich specifiek richten op fitnessen tijdens en na de zwangerschap.

Wat bied VROUW jou

Gedetailleerde Lichaamsmetingen

Persoonlijke trainingschema's 

Personal trainer altijd aanwezig 

Rustige fitness omgeving

Veilig en verantwoord trainen

Gratis koffie, thee, water

Gratis fruit

...BOEK VANDAAG JE PROEFWEEK!

Kopje thee aan de bar?

Je bent van harte welkom in onze Boutique, waar je naast online aanmelden ook persoonlijk kunt aanmelden. Wij geven je graag een rondleiding en je kunt jezelf daarna onder het genot van een heerlijk kopje thee aan de bar inschrijven. Indien gewenst, kunnen wij ook direct een lichaamsmeting voor je afnemen.


Veel gestelde vragen

Is de Boutique alleen toegankelijk voor vrouwen?

Nee/Ja, de Boutique wordt gerund door Danique & Rick. Rick is als eigenaar op sommige momenten aanwezig. Maar deze momenten worden altijd van te voren aangegeven. De Boutique richt zich wel volledig op de vrouwelijke fysiologie. Ook non binaire personen zijn welkom.

Wat houdt Fitness Boutique in?

Een Fitness Boutique is een luxere sportschool gericht op een specifieke doelgroep of specialisme. Bij VROUW - Fitness Boutique is er volledig focus op jou als individu in plaats van de massa. Zo kan je bij ons met maximaal 10 dames per uur trainen. Onder begeleiding van een gespecialiseerde women's coach. Daarnaast staat bij ons ontspanning en persoonlijke aandacht op nummer 1.

Wat maakt VROUW - Fitness Boutique anders dan anders sportscholen?

VROUW is gericht op de vrouw. Wil jij niet in een overvolle sportschool staan omringt door loerende mannen? Bij ons zijn alleen vrouwen! Wil jij niet gecorrigeerd worden door mensen zonder gecertificeerde kennis? Bij ons werken alleen coaches die zijn gespecialiseerd in vrouwen, zwangeren, senioren dames en adolescenten (14-20 jaar).

Ik ben zwanger, mag ik bij jullie komen trainen?

ZEKER, juist bij VROUW - Fitness Boutique zijn er verschillende programma's beschikbaar om te volgen wanneer je zwanger of pas bevallen bent. Zowel fitness op maat als groepslessen voor zwangeren. Deze worden gegeven door PowerMama Westland, www.powermamawestland.nl.

Ik ben net bevallen, mag ik bij jullie komen trainen?

ZEKER, juist bij VROUW - Fitness Boutique zijn er verschillende programma's beschikbaar om te volgen wanneer je zwanger of pas bevallen bent. Zowel fitness op maat als groepslessen voor zwangeren. Deze worden gegeven door PowerMama Westland, www.powermamawestland.nl.

Ik ben moslima, kan ik bij jullie komen trainen zonder hoofdbedekking en zonder mannelijk toezicht?

Ja, dit is mogelijk indien wij het van tevoren weten. Stuur ons een email voor meer informatie, info@vrouwfitnessboutique.nl.

Mag mijn kind mee?

Ja, VROUW heeft een KidsCorner.

Hier staan we kindjes van alle leeftijden toe tijdens de vrije fitness uren van ma - vrij tot 17:00. Kinderen ouder dan 7 jaar kunnen ook bij ons in de kantine zich vermaken. De kindjes mogen tijdens de trainingen alleen in de daarvoor bestemde boxen spelen en vallen te allen tijde onder de verantwoordelijkheid van de verzorger.

Tijdens sommige PowerMama lessen mogen baby's mee. (info@powermamawestland.nl)