Fitness Boutique

Dé sportschool alleen voor vrouwen!

Fitness Boutique

Dé sportschool alleen voor vrouwen!
Een netwerk van vrouwen voor vrouwen


Specialistisch begeleiding & coaches


Een momentje echt voor jezelfGeen "women are small men" benadering

  1. De macho's staan te schreeuwen bij elke herhaling
  2. De dames er uit zagen alsof ze zo door konden naar een feest
  3. Iemand zichzelf als coach zag en je ongevraagd advies bleef geven
  4. Er ongegeneerd naar je gekeken werd tijdens je squat

Om zo maar een aantal zaken op te noemen die niet helpen om je veilig en vertrouwd te laten voelen.

Wij hopen een drempel weg te nemen door ons speciaal te richten op vrouwen. VROUW onderscheidt zich door de grote hoeveelheid specialistische kennis, de persoonlijke aanpak en haar huiselijke sfeer. De eigenaren, Danique en haar man Rick maken zich sterk om vrouwen een veilige omgeving te bieden waarin zij vol zelfvertrouwen en met de juiste coaching kunnen werken aan hun doel.


Daarnaast heeft VROUW als enige in de omgeving Westland PowerMama® Fitness lessen waarbij je gericht kunt fitnessen tijdens en na je zwangerschap.

Wat bied VROUW jou

Lichaamsmetingen

Persoonlijke trainingschema's 

Personal trainer altijd aanwezig 

Rustige fitness omgeving

Veilig en verantwoord trainen

Gratis koffie, thee, water

Gratis fruit

Kopje thee aan de bar?

Naast het online aanmelden ben je ook van harte welkom in onze Boutique! Wij geven je graag een rondleiding waarna je onder het genot van een heerlijk kopje thee je aan de bar kunt in schrijven.

Indien gewenst kan ook direct een lichaamsmeting afgenomen worden!

Is de Boutique alleen toegankelijk voor vrouwen?

Nee/Ja, de Boutique wordt gerund door Danique & Rick Bazuin. Rick kan als eigenaar aanwezig zijn. De Boutique richt zich wel volledig op de vrouwelijke fysiologie. Ook non binaire personen zijn welkom.

Wat houdt Fitness Boutique in?

Een Fitness Boutique is een luxere sportschool gericht op een specifieke doelgroep of specialisme. Bij VROUW - Fitness Boutique is er volledig focus op jou als individu in plaats van de massa. Zo kan je bij ons met maximaal 6 dames per uur trainen. Onder begeleiding van een gespecialiseerde women's coach. Daarnaast staan bij ons ontspanning en persoonlijke aandacht op nummer 1.

Wat maakt VROUW - Fitness Boutique anders dan anders sportscholen?

VROUW is gericht op de vrouw. Wil jij niet in een overvolle sportschool staan omringt door loerende mannen? Bij ons zijn alleen vrouwen! Wil jij niet gecorrigeerd worden door mensen zonder gecertificeerde kennis? Bij ons werken alleen coaches die zijn gespecialiseerd in vrouwen, zwangeren, senioren dames en adolescenten (14-20 jaar).

Ik ben zwanger, mag ik bij jullie komen trainen?

Bij VROUW - Fitness Boutique zijn er verschillende programma's beschikbaar om te volgen wanneer je zwanger of pas bevallen bent. Deze worden gegeven door PowerMama Westland, www.powermamawestland.nl.

Ik ben net bevallen, mag ik bij jullie komen trainen?

Bij VROUW - Fitness Boutique zijn er verschillende programma's beschikbaar om te volgen wanneer je zwanger of pas bevallen bent. Deze worden gegeven door PowerMama Westland, www.powermamawestland.nl.

Ik ben moslima, kan ik bij jullie komen trainen zonder hoofdbedekking en zonder mannelijk toezicht?

Ja, dit is mogelijk indien wij het van tevoren weten. Stuur ons een email, info@vrouwfitnessboutique.nl.

Mag mijn kind mee?

Tijdens sommige PowerMama lessen mogen baby's mee. (info@powermamawestland.nl)

Wij staan kindjes tot 1,5 jaar toe tijdens de vrije fitness uren van ma - vrij tot 17:00. Hiervoor dien je een verzoek te sturen aan info@vrouwfitnessboutique.nl en moeten deze zijn goedgekeurd voor aanvang. De kindjes mogen tijdens de trainingen alleen in de daarvoor bestemde boxen spelen en vallen te allen tijde onder de verantwoordelijkheid van de verzorger.